Dorian Yates D3 + K1 vitamin 90 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

3.290 Ft
(bruttó ár)

Dorian Yates D3 + K1 vitamin

 

A D3+K1 a vitaminok egyedülálló kombinációja, amelyek remekül működnek együtt. Ez a két vitamin pótolhatatlan helyet foglal el a szervezetünkben, és részt vesz a különböző biológiai folyamatokban. A D-vitamin például támogatja az immunrendszert és hozzájárul a vér normális kalciumszintjéhez. A K-vitamin viszont elősegíti a megfelelő véralvadást, és a D-vitaminnal együtt fenntartja a csontok egészségét.

Magát a D-vitamint a napsugár segítségével nyerjük. Ezért érdemes főleg akkor pótolni, amikor kevés a nap, vagy amikor sok időt töltünk zárt térben. Számos biológiai folyamatra van hatással a szervezetünkben. Például elősegíti a csontok számára előnyös foszfor és kalcium megfelelő felszívódását, és hozzájárul a normális vérszinthez.

A D-vitamin továbbá támogatja a megfelelő izomműködést, ami nemcsak a sportolók, hanem mindenki számára előnyös, aki szeret mozogni. Emellett pozitív hatással van az immunrendszerre és az egészséges fogak fenntartására. Ezt főleg az értékelheti, aki gyakran jár fogorvoshoz. Egy másik vitathatatlan előnye, hogy ez a termék D-vitamint tartalmaz D3 formájában, ami egy jól felszívódó és jól hasznosítható kolekalciferol. Nem megfeledkezve a K csoportú vitamin jelenlétéről, amelyek hozzájárulnak a megfelelő véralvadáshoz, ami előnyös lehet, azok számára, akik ilyen problámával küzdenek. A D3+K1-vitamin tehát egy igazán funkcionális vitaminformula, amelyet mindenki értékelni fog, aki maximálisan támogatni szeretné egészségét és vitalitását.

A D3+K1- vitamin előnyei:

 • a D- és K-vitaminok funkcionális komibnációja, amelyek jól működnek együtt
 • 2 000 NE jól felszívódó és felhasználható D3-vitamint (kolekalciferol) tartalmaz
 • számos biológiai folyamatra van hatással a szervezetünkben
 • hozzájárul az egészséges csontok fenntartásához
 • elősegíti a foszfor és a kalcium megfelelő felszívódását
 • hozzájárul a vér normál kalciumszintjéhez
 • pozitív hatással van az izmok megfelelő működésére
 • támogatja az immunrendszert
 • hozzájárul az egészséges fogak fenntartásához
 • elősegíti a megfelelő véralvadást
 • mindenki értékelni fogja, aki szeretné maximalizálni egészségét és vitalitását                                 

Összetevők

D3-vitamin (kolekalciferol), K1-vitamin (phylloquinones), maltodextrin kapszulahéj (zselatin, szinezék: titanium dioxide)

Javasolt fogyasztás

Fogyassz napi 2 kapszulát.

Tápanyagtáblázat

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!