Dorian Yates - HIT Pack vitamin komplex 30 tasak

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

10.290 Ft
(bruttó ár)

Dorian Yates HIT Pack komplex

 

A DY Nutrition HIT Pack Complex egy vitamint, ásványi anyagot, omega-3 zsírsavat, lecitint és koenzim Q10 tartalmú étrend-kiegészítőt. Nevezhetjük az egészség, a jólét és a vitalitás egyablakos ügyintézésének. Hogy ne tévesszen össze egy „másik” multivitaminnal, ez az aprólékosan megtervezett vitamin- és egészségkomplex olyan bizonyítékokkal alátámasztott, klinikailag adagolt összetevők komplexr, amelyek a fogyasztók egészségére és teljesítményére vonatkozó előnyök együttesét alkotják.

Tulajdonságok és előnyök

A DY Nutrition HIT Pack Complex 8+ kutatás által alátámasztott összetevőből áll, amelyek tökéletes harmóniában működnek egymással. Ez a prémium tápanyag-komplexum a legfontosabb tápanyag-összetevőket a leginkább biológiailag hozzáférhető (könnyen felszívódó) formájukban találhatók, miközben biztosítja azok optimális, kutatással alátámasztott mennyiségben való elérhetőségét.

A HIT Pack komplexum biztosítja, hogy minden elfogyasztott kapszulával és tablettával hozzájuttatja szervezetét az oly nagyon szükséges vitaminokhoz és tápanyagokhoz:

 • HIT Pack Complex – Vitaminok, ásványi anyagok, omega-3 zsírsavak, lecitin és koenzim Q10 tartalmú étrend-kiegészítő.
 • A B1-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
 • Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához.
 • A B12-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 • A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
 • A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
 • A D-vitamin hozzájárul a fogak normál állapotának fenntartásához.
 • A K-vitamin hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
 • A kalcium, a cink és a magnézium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. A kalcium és a magnézium elősegíti a normál izomműködést és a normál energiatermelő anyagcserét.
 • A magnézium hozzájárul a fogak normál állapotához.
 • A magnézium és a cink szerepet játszanak a normál fehérjeszintézisben.
 • A cink szerepet játszik az immunrendszer normál működésének védelmében, és hozzájárul a normál zsírsav- és szénhidrát-anyagcseréhez.
 • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív normál működéséhez. A jótékony hatás napi 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el. A DHA hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához és a normál látás fenntartásához. A jótékony hatás napi 250 mg bevitellel érhető el.

Ajánlott fogyasztás

A tasak tartalmát étkezés közben vegye be, lehetőleg sok folyadékkal.

Tápanyagtáblázat: 

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

 

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!