Dorian Yates - Multivitamin és Ásványi anyag komplex - 60 tabletta

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

4.990 Ft
(bruttó ár)

Dorian Yates Multivitamin és Ásványianyag komplex

Ez a prémium vitamin-komplex biztosítja a kulcsfontosságú tápanyag-összetevőket a leginkább biológiailag hozzáférhető (könnyen felszívódó) formájukban, miközben biztosítja, hogy optimális, kutatás által támogatott dózisokban álljanak rendelkezésre.

Tartalmazza az összes vízben és zsírban oldódó vitamint A-tól Z-ig (tegyük fel, hogy Z az érvek kedvéért a cink), a multivitamin komplexünk meghaladja a multivitaminokra vonatkozó iparági normákat. Komplexünk agyi és idegrendszert segítő összetevőket is tartalmaz, mint például a Q-10 koenzim, valamint olyan adaptogéneket, mint a Panax Ginseng, amelyek javíthatják szervezete stresszkezelési képességét. A Panax Ginseng a Ginko Bilobával párosulva javítja a memóriát és a gondolkodási készségeket (kogníció), valamint csökkenti a gyulladást, a jó közérzetet és kezeli a szorongást.

Minden vitamin és tápanyag a legkönnyebben elérhető formában van az optimális biohasznosulás és felszívódás érdekében, mert ne feledd, nem az a számít, hogy mit fogyasztasz, hanem az, hogy mi szívódik fel a szervezetedben!

Adagolás

Étrend-kiegészítőként vegyen be 1 adagot (1 tablettát) naponta kétszer bő vízzel vagy más folyadékkal.

Minden adag tartalmazza a 24 kulcsfontosságú vitamint és ásványi anyagot, valamint 4 mg Q-10 koenzimet és 220 mg Panax Ginzenget (adaptogéneket).

Tápanyagtáblázat

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!