Sculpt Painless - fájdalomcsillapító gél - 100ml

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

5.190 Ft
(bruttó ár)

Sculpt Painless hűsítő és fájdalomcsillapító gél

 

A Painless® Ultra Cold Gel olyan szabadalmaztatott összetevőket tartalmaz, mint a Legactif™ in vivo és in vitro klinikai vizsgálatokból, gyulladáscsökkentő, ödémaellenes, nyugtató és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik. A dudorok, zúzódások, feszülés, nyakmerevség, enyhe ficam, isiász, lumbágó, izomfájdalom, sportsérülések és általános reuma okozta enyhe fájdalom és gyulladás helyi kezelésére tervezték (Garg, A. 2001 / Alonso, J. 2004)

A Painless® Ultra Cold Gel tartalma: 3% szalicin kivonat, az ismertebb vegyület, az „aszpirin” prekurzor anyaga, melynek klinikai hatása bizonyított; 1% Boswellia Serrata, Naringin és Hesperidin, a hagyományos indiai gyógyászatban használt kivonatok klinikai vizsgálatokban bizonyított gyulladáscsökkentő hatásuk miatt (Garg, A. 2001), valamint porcszövetben regeneráló tulajdonságaik miatt; 2% kurkuma és 2% indiai vadgesztenye nyugtató hatása miatt (Garg, A. 2001) /Galati E.M 1994).

A Painless® Ultra Cold Gel számos előnnyel jár a terápia vagy a testmozgás előtt, illetve edzés után a sérülés okozta fájdalom enyhítésére. Nagyon hatékony a fáradt lábak kezelésében is, köszönhetően a véráramlást serkentő hatásának. (Alonso, J. 2004)

Felhasználási javaslat

Vigye fel a szükséges mennyiségű Painless® gélt az érintett területre, és finoman dörzsölje be a bőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik. Szükség szerint napi 2 vagy 3 alkalommal alkalmazza.

Összetétel

víz, etanol, propán-1,2,3-triol, propán-1,2-diol, mentol, kámfor, ciklometikon, akrilsav, tea, boswellia serrata, salix alba (fűz) kéreg kivonat, Aesculus hippocastanum kéreg kivonat, ruscus aculeatus gyökér kivonat, citrus limon (citrom) héj kivonat) kivonat, solidago virgaurea (aranyvessző) kivonat, alkoholok c16-18 etoxilezett, imidazolidinil-karbamid, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, hidrolizált ceratonia siliqua gumi száraz kivonat, citromsav, fenoxietan40,09 (savkék 9), etil-hexilglicerin, illatanyag.

BIBLIOGRÁFIA: Alonso, J. Tratado de Fitofármacos y Nutracéuticos, Barcelona: Corpus, 2004. Callejas, J.M., Manasanch J. Az alsó végtagok krónikus vénás elégtelenségének epidemiológiája az alapellátásban. Nemzetközi Angiológia, 2004; 23:154-163. ESCOP Monographs, Solidaginis virgaureae herba, Második kiadás, 2003;: 487-489. Galati, E.M., Monforte M.T., Kirjavainen S., Forestieri A.M., Trovato A. és Tripodo M.M. Biological effects of hesperid, a citrus flavonoid. (I. megjegyzés): Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás. Il Farmaco, 1994; 49 (11): 709-712. Garg, A., Garg, S., Zaneveld, L.J.D. és Singla, A.K. A citrus bioflavonoid heszperidin kémiája és farmakológiája. Fitother. Res. 2001; 15, 655-669. Muñoz, L. M. Vara de Oro (Solidago virgaurea L.). Aspectos botánicos y terapéuticos. Revista de Fitoterapia 2003; 3(1): 35-42. Raj Narayana, K. et al. A bioflavonoidok osztályozása, farmakológiai, biokémiai hatásai és terápiás potenciálja. Indian Journal of Pharmacology, 2001, 33:2-16.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!