Stacker2 - Liver Stack - 60 vega kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.490 Ft
(bruttó ár)

Stacker2 - Liver Stack - Májregeneráló formula

A Liver Stack az összetevők teljes keverékét tartalmazza, beleértve a kolint is, amelyet gyakran használnak a máj támogatására. A máj folyamatosan azon dolgozik, hogy kiszűrje az étrendjében és a környezetében található méreganyagok százait.

Előnyei 

 • Hozzájárul a máj védelméhez*: máriatövis, bojtorján és cikória;

 • Hozzájárul a máj méregtelenítő képességéhez*: máriatövis, gyermekláncfű és articsóka;

 • Segít fenntartani az egészséges májműködést*: Fokhagyma;

 • N-acetil ciszteinnel és szelénnel dúsított.

Összetevők

 • Máriatövis (Silybum marianum): A máriatövist több mint 2000 éve használják májbetegségek kezelésére. Leggyakrabban májpanaszok kezelésére használják. A máriatövis hatóanyaga a szilimarin. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság által jelenleg vizsgált botanikai állítások: Támogatja a máj egészségét /hozzájárul a máj védelméhez /hozzájárul a máj méregtelenítő képességéhez /segít fenntartani a májműködést és emellett elősegíti az emésztést és a szervezet megtisztulását.

 • N-acetil-cisztein: A cisztein egy félig esszenciális aminosav. A megfelelő cisztein és NAC fogyasztása számos egészségügyi ok miatt fontos, beleértve a szervezet legerősebb antioxidánsának, a glutationnak a pótlását.
 • Articsóka (Cynara scolymus L., levél): Az articsóka levél antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A vizsgálatok azt mutatják, hogy védheti a májat. Állatokon végzett kutatások azt mutatják, hogy elősegítheti a májsejtek regenerálódását. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság által jelenleg vizsgált botanikai állítások: támogatja a méregtelenítést/ segíti az emésztőnedv áramlását/ fenntartja az egészséges májat/ hozzájárul a bélrendszer komfortérzetéhez.
 • Kolin: A kolin fontos szerepet játszik az emberi szervezetben, különösen a normál májműködés fenntartásában. A kolin egyik fő előnye, hogy a májat mentesíti a káros mérgező anyagoktól.

 • Bojtorján (Arctium lappa L., ): A bojtorjángyökér Észak-Ázsiában és Európában őshonos zöldség. A bojtorján gyökerét évszázadok óta használják a holisztikus gyógyászatban különféle betegségek kezelésére. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság által jelenleg vizsgált botanikai állítások: segíti a máj védelmét, ami viszont fenntartja a májműködést / támogatja a máj egészségét / segít fenntartani a normál májműködést.

 • Fokhagyma (Allium sativum L.): A tanulmányok azt mutatják, hogy a fokhagyma segít a májban olyan enzimek aktiválásában, amelyek képesek kiüríteni a méreganyagokat. Ezen kívül magas a természetes allicin és szelén mennyisége, amelyek elősegítik a máj tisztítását. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság által jelenleg vizsgált botanikai állítások: Segít fenntartani az egészséges májműködést/ Támogatja a normál szekréciót és az elvezetést a máj és az epehólyag szintjén.
 • Gyermekláncfű (Taraxacum officinale): A pitypanggyökér segíti a májműködést azáltal, hogy javítja a szervezet méreganyagok eltávolítási képességét, miközben fokozza az epetermelést is. A kutatók azt találták, hogy a pitypanggyökérben található antioxidánsok magas koncentrációja megvédheti a májsejteket, valamint elűzheti a sejteket károsító szabad gyököket. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság által jelenleg vizsgált botanikai állítások: Segíti az egészséges emésztést / Hozzájárul a máj védelméhez, a máj méregtelenítő képességéhez. / Az emésztő testnedvek termelésének és a gyomor-bélrendszeri mozgás serkentésére / Segít fenntartani a normál májműködést, elősegíti az emésztést és a szervezet tisztulását. /
 • Cikória (Cichorium intybus L.,): A cikóriagyökér antioxidáns vegyületekben gazdag. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság által jelenleg vizsgált botanikai állítások: segíti a máj védelmét, ami viszont fenntartja a májműködést / támogatja a máj egészségét / segít fenntartani a normál májműködést
 • Szelén: A talajban és egyes élelmiszerekben természetesen megtalálható fontos nyomelem a szelén. A szelénnek számos egészségügyi előnye van. Szükséges ahhoz, hogy a szervezet glutation-peroxidázt és tioredoxin-reduktázt is képezzen. Ez a két enzim egyaránt szükséges bizonyos oxidált molekulák közvetett redukálásához. Mivel az oxidáció a májkárosodáshoz kapcsolódik, az antioxidánsok, például a szelén létfontosságúak a májszövet megőrzéséhez.

Tápanyagtáblázat

Ajánlott fogyasztás: Reggel, reggeli után 2 kapszula bő vízzel

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!