Swanson Cink kelát (biszglicinát) - 30mg - 90kapszula

Rövid leírás

 

  •  

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

2.990 Ft 2.390 Ft
(bruttó ár)

Swanson Cink kelát (biszglicinát) - 30mg

 

A Cink-kelát (biszglicinát) egy táplálékkiegészítő, 30 mg cinktartalommal, gélkapszulában. Már egy tabletta biztosítja a napi cinkadag 300 %-át. A cink fontos az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fehérjeszintézishez, az egészséges csontokhoz, hajhoz, körömhöz és bőrhöz.  

Cink-kelát (biszglicinát) 30 mg cinktartalommal az immunrendszer megfelelő működéséért, valamint a csontok, a haj, a körmök és a bőr egészségéért

 

A Cink-kelát (biszglicinát) 90 kapszulát tartalmaz, adagonként 30 mg cinkkel. A Zinc chelate kelátkötésének egy nagy mértékben felhasználható formájáról van szó, amelyből a szervezet hatékonyan képes felvenni a cinket. Napi egy tabletta fogyasztása elegendő, ezért egy csomag akár 3 hónapig is kitart. A termék a cink optimális szintjének kiegészítésére szolgál sportolók és azok számára, akiknek fontos az egészséges életmód. 

A cink hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez és védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. Fontos a fehérjeszintézis, a zsírsavak és az A-vitamin metabolizmusa szempontjából. Megőrzi a csontok, a haj, a köröm, a bőr egészségét és a jó látás. Segít fenntartani a vér normál tesztoszteronszintjét, és hozzájárul a savak, lúgok és szénhidrátok metabolizmusához. Hatással van a kognitív funkciókra, tehát a memóriára, a figyelemre, a beszédre és a gondolkodás sebességére. Hatással van a termékenységre, a reprodukciós funkcióra és a DNS-szintézisre is.

   A Cink-kelát (biszglicinát) előnyei 

  • 30 mg cinket tartalmaz, ami a napi adag 300%-ának felel meg
  • 90 kapszulát tartalmaz
  • a cink hozzájárul a fehérjeszintézishez
  • támogatja az immunrendszert
  • megőrzi a csontok, a haj, a köröm és a bőr egészségét

Összetevők

Cink (a TRAACS cink-glicinát kelátból): 30 mg, Rizsliszt, zselatin, glicin, , glycine, citromsav, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát.

Adagolás

Fogyassz naponta 1 kapszulát.  

Tápérték táblázat

Tápérték

kapszula *RI
Cink-glicinát kelátból        30 mg                   300%       

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!