Tested B-Complex - 90 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

4.290 Ft
(bruttó ár)

B-komplex formula

 

A B-Komplex vitamin 10 féle vitamint tartalmaz, melyek a B-vitaminok csoportjába tartoznak. A vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál állapotának, a pszichikai, de a szervezet teljes egészségének a megőrzéséhez is. Javítja a memóriát és a koncentrációt, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, valamint támogatja a teljesítményt. Hozzájárul az energia termelődéséhez, a szervezet enzimeinek megfelelő működéséhez, és az immunrendszer működéséhez.

 

A B-Complex a B vitaminok csoportjának 10 különböző tagjának napi adagját tartalmazza az energiatermelés és az egészséges immunrendszer biztosításáért

 

A B-Complex tablettánként tartalmazza a B-ok csoportjának 10 különböző jának ajánlott napi adagját. Olyan okról van szó, mint a B1, B2, B3, B5, B6, B9 és B12, biotin, kolin, inozitol. A csomagolás 90 tablettát tartalmaz, ezért szinte 3 hónapon át gondoskodik a B vitamin ellátásáról.

 • B1- Tiaminként is ismert, és hozzájárul a megfelelő anyagcsere biztosításához, mely fontos az energiatermelés során. Szintén segít az idegrendszer és a szív funkcióinak biztosításában is.

 • B2- Riboflavin néven is ismerjük, mely megőrzi a vörösvérsejtek, a bőr és a jó látás egészséges állapotát. Hozzájárul a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez, miközben támogatja az anyagcserét, mely nagyon fontos az energiatermelés szempontjából. Segít megőrizni a nyálkahártya és az idegrendszer egészségét.

 • B3- A niacin hozzájárul a kimerültség csökkentéséhez, miközben fontos szerepe van az anyagcserénél is az energiatermelés miatt. Megőrzi a bőr és az idegrendszer egészségét.

 • B5- Pantoténsavnak is nevezik, mely fontos a szteroid hormonok, a D- és néhány neurotranszmitter szintézisénél és anyagcseréjénél. Befolyásolja a lelki egészség meglétét és az anyagcserét, mely az energiatermelés szempontjából fontos.

 • B6- Piridoxinként is nevezzük, nagyon fontos az immunrendszer és más a testben végbemenő folyamatok számára is. Hozzájárul a cisztein szintéziséhez, valamint a homocisztein, fehérjék és a glikogén anyagcseréjéhez. Támogatja az idegrendszer és a pszichika működését. Részt vesz a vörösvérsejtek termelésében és szabályozza a hormonális tevékenységeket.

 • B9- A folát hatással van a vérképzésre, de a homocisztein metabolizmusára is. Hozzájárul az immunrendszer és a pszichikai állapot normál szintjének megőrzéséhez. Befolyásolja a sejtosztódást és terhesség alatt az anyai szövetek fejlődését. Segít a fáradtság és a kimerültség szintjének csökkentésében.

 • B12- Cianokobalaminként is ismert és szerepet játszik a sejtosztódásban. Fontos szerepe van az immunrendszer, az idegrendszer és a pszichikai állapot megfelelő működésében. Hozzájárul a vörösvérsejtek termeléséhez és a homocisztein anyagcseréjéhez. Mint ahogy a B-ok csoportjának több ja, a B-12 is befolyásolja az anyagcserét, mely az energiatermelés szempontjából fontos, valamint gátolja a fáradtság tüneteit.

 • Inozitol- Az emberi szervezetben természetes módon megtalálható a sejtmembránokban, különösen az agyban és a központi idegrendszerben

 • Kolin- Szükséges a máj és az agy megfelelő működéséhez, biztosítja az idegrendszer és az izmok egészséségét, valamint hozzájárul a normális anyagcsere fenntartásához.

 • Biotin- Nélkülözhetetlen a normális szénhidrát-, zsír- és fehérje-anyagcseréhez, a bőr egészséges állapotának fenntartásához, szerepe lehet a kopaszodás és az őszülés lassításában, enyhítheti az izomfájdalmakat, csökkentheti a bőrproblémákat.

A B-Complex és előnyei

 • a B-ok csoportjának 10 tagját tartalmazza
 • a B1, B2, B3, B5, B9 és B12-ok, kolin, biotin hozzájárulnak az anyagcseréhez, mely az energiatermelésnél fontos, egyben csökkentik a kimerültséget és a fáradtságot
 • a B6, B9 és B12-ok, kolin, inozitol támogatják az immunrendszert
 • a B2, B6 és B12-ok befolyásolják a vörösvérsejtek termelését
 • a B2 és B3-ok, biotin megőrzik a bőr egészségét

Adagolás

Napi 1-2 kapszula.

Tápanyagtáblázat

Egyéb összetevők: rizsliszt, hipromellose, d-mannitol

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!