VPLabs CoQ10 100mg - 30 kapszula - lejárati dátum: 2021.06.30

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

5.990 Ft
(bruttó ár)

Adagolás: Naponta 1 lágyzselatin kapszulát vegyen be étkezés közben.

Leírás

A Q10 koenzim kulcsfontosságú a test számára az ATP-molekulák szintetizálásához; a biokémiai energiahordozók támogatják az egészséges szívizom energia-anyagcseréjének javításával. A szívizomnak CoQ10-re van szüksége, hogy a vér hatékonyan keringjen.

A Q10 koenzim egy lépéssel tovább megy, és hatékonyan lassítja a koleszterin oxidációját. Gazdagítja a zsírszöveteket oxigénnel, ezért fontos szerepet játszik az érelmeszesedés kialakulásának megakadályozásában.

Ahogy egy ilyen erős, többcélú antioxidánstól elvárható, az előnyök messze túlmutatnak a szív egészségén. A Q10 koenzim szintén rendkívül hatékony öregedésgátló. A Q10 ösztönzi az optimális egészséget a test természetes vírusellenes védelmi rendszerének aktiválásával. Nem csak a sérült szöveteket gyógyítja meg, de kimutatták, hogy gátolja a rosszindulatú sejtek növekedését.

Ne játssz a szíveddel! Megbízható forrásra van szüksége, hogy kihasználhassa a Q10 előnyeit. Az ultratisztított Q10 koenzim Kaneka ™ (Japán) a leginkább azonos az emberi sejtekben található Q10-el. Csak napi 1 kapszula tartalmazza a szükséges adag 100 mg kiváló minőségű Q10 koenzimet. Éppen erre van szükség az erőteljes sejtenergiához, az egészséges szívhez és az immunrendszer fellendüléséhez.

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!