VpLabs - CoQ10 100mg - 60 lágyzselatin kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.190 Ft
(bruttó ár)

VpLabs koenzime Q10 - 100mg

A szívizom egészsége többcélú prémium minőségű antioxidánsokkal. Minden szívnek szüksége van egy kis lendületre, amihez a Q10 koenzim nélkülözhetetlen. A Q10 koenzim döntő fontosságú a szervezet számára az ATP-molekulák szintézisében; biokémiai energiahordozók támogatják az egészséges szívizmot az energiaanyagcsere javításával. A szívizomnak CoQ10-re van szüksége ahhoz, hogy vére hatékonyan keringhessen.

A Q10 koenzim egy lépéssel tovább megy, és hatékonyan gátolja a koleszterin oxidációját. Oxigénnel dúsítja a zsírszöveteket, így fontos szerepet játszik az érelmeszesedés kialakulásának megelőzésében.

Ahogy az egy ilyen erős, többcélú antioxidánstól elvárható, az előnyök messze túlmutatnak a szív egészségén. A Q10 koenzim szintén rendkívül hatékony öregedésgátló szer. A Q10 elősegíti az optimális egészséget azáltal, hogy aktiválja a szervezet természetes vírusellenes védekező rendszerét. Nemcsak a sérült szöveteket gyógyítja, de kimutatták, hogy gátolja a rosszindulatú sejtek növekedését is.

Ne játssz a szíveddel! Megbízható forrásra van szüksége a Q10-kiegészítés előnyeinek kihasználásához. Mindössze napi 1 kapszula tartalmazza a szükséges adag 100 mg kiváló minőségű Q10 koenzimet. Ez az, amire szüksége van az erőteljes sejtenergiához, az egészséges szívhez és az immunrendszer erősítéséhez.

Ajánlott fogyasztás

Vegyen be 1-2 kapszulát étkezés közben bő folyadékkal.

Tápanyagtáblázat

 

Egyéb összetevők: térfogatnövelő szerek (szójabab olaj, méhviasz), lágyzselé kapszula (zselatin, nedvesítőszer (glicerin), színezék (karamell), víz, koenzim q10, emulgeálószer (szójalecitin)

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!