Stacker Black Burn (erős termogén zsírégető) - 120 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

11.990 Ft
(bruttó ár)

Black Burn termogén zsírégető

 

A Black Burn egy extrémen erős zsírégető, kifejezetten testépítők számára. A hardcore kategóriába tartozik, nagyon erős termogén hatással. A minősége kivonatokban és számos aktív alkaloidban rejlik. Növeli az anyagcsere gyorsaságát, energiát biztosít, étvágycsökkentő és javítja a koncentrációt. Ez a zsírégető növeli az energiakiadást és felgyorsítja a reagálási képességeket, ami végeredményben zsírégetéshez vezet. 

Black Burn egy HARDCORE zsírégető, kifejezetten testépítők és haladó edzők számára  a legerősebb hatással

 

A Black Burn zsírégető kifejezetten testépítők számára lett kifejlesztve.  Az egyik legerősebb zsírégető USA-ban (Ephedra FREE), amely a HARDCORE kategóriába esik nagyon erős termogén hatással. Erős zsírégetőt létrehozni könnyebben néz ki, mint amilyen valójában. A zsírégető erősségét főleg a kivonatok minősége határozza meg a hatékony alkaloidokban, és ezzel együtt az összetevők megfelelő aránya.  Az NVE társaság (a Stacker 2 megalkotója) rengeteg időt és erőfeszítést fektet a kivonatok megalkotására, amelyekben háromszor, sőt négyszer több hatékony alkaloid található egy grammra mérve. 

 

Ebből érezhető az energia hullám, az étvágycsökkenés, a jobb koncentráció, az energiakiadás növelése, a reagálási képességek felgyorsulása, és végeredményben: a zsírégetés

Az NVE Pharmaceuticals 3 kutatása volt a Blackburnnek szentelve. Az első két kutatás a fokozatos optimalizációra volt fordítva, lépésről lépésre. A harmadik kutatás a funkcionalitás és a BlackBurn tökéletesítésének az eredménye volt. A kutatásban 15 férfi vett részt, az összes erősportoló volt, 19 éves kortól egészen 42 éves korig. Az összes résztvevő célja a minél több zsír elégetése és a „szálkásítás“. 5 résztvevő 40 napon keresztül fogyasztott Blackburnt, 2 kapszulát háromszor naponta. Ezt hétköznapi étrenddel és edzéssel kombinálták. A napi maximális fehérjebevitel 100 gramm fehérje volt  (Tejsavó fehérjekoncentrátum). A csoport második része (5) ugyanúgy edzett és étkezett, de más márkájú zsírégetőt használt. A csoport harmadik része (5) nem használt zsírégetőt. 

Black Burn és előnyei

  • USA legerősebb zsírégetője
  • felgyorsítja az anyagcserét
  • étvágycsökkentő
  • energiát biztosít

Adagolás

2 kapszula 1-3X naponta, a legjobb, ha étkezés és edzés előtt. Elegendő mennyiségű vízzel vegye be! Az adagok bevétele között legalább 4 óra teljesn el. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget ( 6 kapszula). 

Tápanyag táblázat

Tápértékek 1 adag (2 kapsz)
Black ECG-HPLC Matrix™ 400 mg

Kínai Tea (Polyfeloly tartalma 80%, 60% EGC, DL-C, EGCG, EK, OCG, EKG) (levelekből), Yerba Mate kivonat (teobrominra standardizálva ), kolin-bitartarát, B6-vitamin (2,4 mg) ( mint piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (7,2 mikrogramm) (mint cianokobalamin).

Black XTR-B™ 370 mg

Szőlőmag kivonat (80% proanthocyanidins), kaktuszkivonat (Opuntia ficus indica gyümölcse), guarana (mag), Pepper gyümölcseinek a kivonata, ginzeng (gyökér), kivonat Cissus Quadrangularis magjainak a kivonata, taurin, L-karnitin.

Bezvodý kofeín 300 mg

Egyéb összetvők: Zselatin, fekete vas-oxid, titán-dioxid.

A Stacker2 Black Burn tanulmány eredményei

A számok többet mondanak a szavaknál, amit lejjebb láthattok az egyes csoportok eredményein. Vigyázz: az össz BMI relatívan magas marad, az izomtömeg felépítése miatt. Ez az oka annak,hogy miért fontosabb és jobb mutató a zsírszázalék a BMI eredményének a meghatározására.  

Csoport átlag

1 csoport (5 sz.)

 2 csoport (5 sz.)

 3 csoport (5 sz.)

40 nap Black Burn     

40 nap más Zsírégető      

40 nap Zsírégető nélkül

 

   

 

Kezdés - tömeg

94,5 kg

96,25 kg

94 kg

Start - BMI (átlag)

27,6

29,0

26,8

Start - Zsír % (átlag)

18%

19%

18%

 

 

 

 

Vége - tömeg

83,1 kg

87,63 kg

90,35 kg

Vége - BMI (átlag)

24,2

26,4

25,8

Vége - Zsír % (átlag)

7%

11%

15%

 

 

 

 

Átlagos súlycsökkenés

11,35 kg

8,63 kg

3,63 kg

 

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

Adagolás
2 kapszula 1-3X naponta, a legjobb, ha étkezés és edzés előtt. Elegendő mennyiségű vízzel vegye be! Tartsa be az időbeli távolságot az adagolástól 4 óra. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget ( 6 kapszula).

Egyéb összetvők:
Zselatin, fekete vas-oxid, titán-dioxid.
 
Figyelmeztetés:
Semmi esetben ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget (max. napi 6 kapszula), ne kombinálja alkohollal! Az elegendő folyadékbevitelre fokozottan figyeljen oda. A termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. 25°C hőmérsékletig tárolandó. Óvjuk a fagytól és a közvetlen napfénytől. 18 év alattiaknak, várandós nőknek és szoptatós kismamáknak nem megfelelő. Gyermekek elől elzárva tartandó. A gyártó nem felel a nem megfelelő használatból vagy tárolásból származó károkért. Ne lépjük túl az ajánlott napi mennyiséget.
 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!